Pashas Uppenbarelse spindlarnas återkomst

Hej alla glada i stugorna på fjället!

Försöker komma på nåt bra sätt att hälsa er välkomna på men jag bangar eftersom ni inte är välkomna hit egentligen men okej då.. Hej!

Det första jag ser när jag kommer hem är en jävla spindel på min vägg, den femhundra elfte denna veckan. Som en god vana hämtar jag papper och smashar den rätt på min vägg.. Men märker till mi förskräckelse att benen sitter kvar på väggen. Hahaha!! Jag har seriöst spindelben på min vägg.. Vid min säng.. Vid kuddarna. Puh! Skulle kunna göra ett helt facebook album på smashmärken från döda spindlar men jag brukar tvätta mina väggar (hahoho) så de är inte kvar tyvär :(.

jag är emot djurplågeri och så, men när det kommer till dessa små krypiga äckliga sprattlande kryp så finns ingen nåd! Förutom när myrorna mår så dåligt att andra myror kommer för att ta dem till som jag kallar "sjukhuset" men som anna berättade för mig är "matkammaren", där myrorna äter upp de halvt döda myrorna. haha tänk vilken  sjuk livsstil. När nån mår lite dåligt (ligger halvt ihjälslagen av galna jättar som jag) så äter man upp honom/henne! Det är typ så kannibalerna på öarna här runtomkring måste leva!



Ibland alltså.
Nu är jag trött.

Shalom

P


RSS 2.0