DM 2009



VI TOG SILVER ! SM 24/5 i Nyköping. Hunters(L)

GCT

Dags för DM på lördag.

Nu jävlar gäller det.




Hunters!


Sagan om Pokemon

Jag säger bara Sagan Om Pokemon

http://www.youtube.com/watch?v=sqtsM-WZcW0/
Titta på den nu..

Love it

Shalom

P

Kolla Kolla

Å ack min käre fattiga riddare, må du i min mage ligga tryggt Ty din älskade gjort något styggt




Schönbecks hörna - Dagens klassfoto & arga bröst



Dags för våran kära vän Schönbeck att presentera ännu en av sina väldigt intressanta tankar kring livet och dess innehåll. Enjoy

DAGENS KLASSFOTO



Schönbeck hörnans kommentar: "Vem vare som kasta?"


DAGENS ARGA BRÖST



Schönbeck hörnans kommentar: "They wont bite... hard"

Shalom

P

Inte pjåkigt, lite tråkigt

Jag kommer nu begå en synd. Jag ber därför alla som tar illa upp på grund av denna situationen och sätter mig och ber en liten bön.. Amen!

En vanlig lördag brukar vara ganska intressant, det finns alltid någonting att göra och någon att ringa. Men inte ikväll. Sitter och funderar på om jag kanske skall gå upp och sätta mig med hela min släkt och titta på melodifestivalen eller bara stanna kvar här i mitt rum.



Jag tror jag stannar kvar i mitt rum..



Äter hallonkräm...                                         och sminkar mig

Skall även be för Evelyn. Må gud vara med dig!

Shalom

P


Schönbecks hörna

Vill även passa på att presentera en ny liten funktion som har uppfunnits av ännu en man som fick ett äpple i skallen, vilket passar perfekt eftersom det är precis vad denna "man" har inuti. Det går nog inte riktigt att förklara honom men han har kallats emo, tjockis, hora, the evil mastermind och sist Schteekbeck. Så här har vi den..

SCHÖNBECKS HÖRNA



Schönbecks hörna är som en blandning av de alternativa på nordstan trappan och Björn Gustafssons imitation av wow jocke; bääs och bejs! Där sa vi det!

Tack för mig och Åter till Schönbecks hörna.

Dagens Photoshop!



Schönbeck hörnans kommentar: "En bild säger mer än tusen ord"

Tack för oss

Shalom

P

Pashas Uppenbarelse 4

Du lever bara en gång och den gången är nu.

Imorgon har vi gymnastik betygssamtal och under tiden skall vi agera gräshoppor påverkade av E. Det är niiice. Jag gillar Claes, men det är lite läskigt för han är verkligen övertrevlig mot alla så man vet inte riktigt vems skåp han tänkt lägga sin bomb i. Det är som min starka tro om frisörer. Mamma kom till mig när jag diskade en kastrull och sa att hennes frisör sa att man lika gärna kunde tvätta sitt hår med Yes diskmedel istället för schampoo (Ibland är hon för söt) för att det är samma ämnen i. Så skulle hon visa mig och tog fram Yes och ett schampoo och började läsa. Tror ni hon hittade ens ett enda ord som va samma på båda? Svar = 0. Då kände ja helt klart att det var dags att förklara för henne om min teori att alla frisörer är ute efter att vandalisera din själ. De vill att du ska slita ut ditt hår i små mängder varje gång BARA för att du ska komma och klippa dig oftare. Så satay.

På min gamla blogg från 1800 talet hittade jag en väldigt innehållsrik och lärofull konversation där jag agerade mellan fågel mellan Jojo och Linn.. Ungefär såhär såg den ut.

Johanna Ledig imon, känn på den! säger:
men
Johanna Ledig imon, känn på den! säger:
linn är väll kines typ
Pasha säger:
ne
Pasha säger:
ahHAHAHAHA
- LINN säger:
säg till henne att ja hatar henne mer än allt anna ´på hela jorden just nu
- LINN säger:
å ja hoppas innerligt å på rikitg att hon både får klamydia å aids
Johanna Ledig imon, känn på den! säger
jag har redan klamydia redna ju
Johanna Ledig imon, känn på den! säger:
då får jag väll sitta här och vänta på aids
- LINN säger:
för arg för att kontra
Johanna Ledig imon, känn på den! säger:
för söt för att äns tänka
- LINN säger:
e du för söt för å tänka?
- LINN säger:
ja de märks ganska ofta

Ja vad ska man säga. Typ såhär.

                                     Linn?                                                            Jojo?
   

jaja nu ska vi inte spekulera mera säger vera. nej. kanske. eller inte. vem vet inte du vem vet inte jag.

nästa vecka
samma tid
samma kanal

Shalom

P

Jag är en ninja




Be Aware

Shalom

P

Pashas Uppenbarelse 3

Dylan talks about things that nobody cares about but you watch anyway.
Dylan talks about things that nobody cares about but you can't look away,
Dylan's Couch, Dylan's Couch, Dylan's Couch, ...Yeah!

Har du aldrig sett Dylan's Couch är det dags att du klickar upp Youtube, söker på Dylan's Couch och gör det nu.
Du kommer inte att ångra dig.

Har i princip sökt igenom hela mitt rum efter min jävla kameraladdare som av helt plöstligt utan ankedoter försvann
efter min mycket efterlängtade hemkomst från Chammo. Jag har letat under sängen, Bakom sminkbordet och TILLOCHMED bakom mina lister där alla fina gråsuggor bor, eller gråsubbor som dom borde heta efter allt dom gjorde mot Gabriels Änglar i Moseboken. Jag måste glömt kameraladdaren på hotellet eller något, den "jätteglada" hotell ägar tanten (Tänk er, en tant, äger ett hotell. Världens skämt. eller kanske inte världens eftersom det var jag och inte tellus som sa det) Iallafall, Jag tror dom smög sig in på mitt rum och tog den mitt i natten, för ja menar vem vet Anna kanske inte låste efter sig när hon kom hem på natten. Eller så har dom en liten gråsubba som springer omkring med en magnet och drar till sig metall saker bara för att jävlas. Så vart kan den vara? Jag har svaret, Jesus ser er och tycker att era kalsonger (trosor??) är mycket otillgängliga just idag, om ni ens har underkläder på er vill säga. Varför jag uttrycker mina känslor såhär och på detta viset mot dessa människorna har jag ingen som helst aning om.. De bara vräktes ur mig som ett batteri som ploppar ur komposten för att den inte hör hemma där bara för att nån ''jätte'' intelligent människa kom på att om man sorterar sina sopor känner man sig som en bättre människa och då kommer gud älska en. Men man vill väl bli älskad av gud för den man är och inte för den man ger ut sig för att vara.

Har faktiskt lite svårt att skriva blogg om jag skall vara helt ärlig, Så jag bad Anton om vägledning, Hans svar va "jag är döden som är mänsklig".. Undrar vart killar får sin charm ifrån, inte är det från Dr.Phil iallafall, deras röda babianrumpighet är ett tecken på att de borde låsas fast i väggen och bli piskade av Arnold Schawrtznegger samtidigt som de blir matade med curry. Vilket önsketänkande.

Igår låg jag i min säng med bultande huvudvärk och kunde inte somna, samtidigt som jag pratade med mig själv! Är detta normalt?

Måste sova, Om exakt 10 minuter annars kommer jag försent till Företagsekonomin imorgon, säger Anton. Men han är ju som sagt en kryddare, född med basilikan i bakfickan så jag vet inte om jag verkligen skall ta åt mig. Fast jag kan ju erkänna att jag funderade ett tag på att banga den imorgon eftersom att det är våran enda lektion MEN (hör och häpna) det är PANNKAKOR i bamba så det är fett värt att gå till skolan bara därför. SÅ där fick jag det sagt. Tack för ert tålamod.

Ne nu skall jag dunsta med en sprakande raket mellan benen

Shalom

P


Pashas Uppenbarelse 2

"Hetare Kropp Nu! 30 träningssidor för ditt livs form"
Slår upp tidningen och det första jag ser är denna uppiggande och peppande texten..

- En kär vän till oss sa en gång att "Så länge ni tycker att det är kul att träna, så kommer ni fortsätta göra det"

Wow.. Detta är nog dagens citat, jag menar tänk att man verkligen kommer fortsätta träna om det är roligt? Anledningen till att jag fortfarande går kvar i cheerleadingen är ju för att det är så himla segt och tråkigt. Var inte det smart sagt? Låt oss göra som Rihanna och köra en standing ovation och kanske också en random applause om vi känner för det, någon som är med mig?

Sitter och läser Totte går till doktorn.
Måste säga att det verkligen är en intressant bok. Framsidan består av en halvnaken, albinoblek Totte med små svarta runda ögon och stetoskop i öronen. På första sidan klär han av sig i doktorns rum och sida 7 står doktorn och Tottes mamma och smeker honom på magen.
Lite Random fakta om Totte:
Han är 102 cm lång
Han väge 16 kg
Totte har bra benreflexer
Totte kan hålla balansen
Totte är kittlig
Hans hjärta låter dunk, dunk, dunk
Hans lungor låter hää, hää
Hans mage låter Kurr, Kurr
Totte är rädd för sprutor
Och Tottes kalsonger är marinblå

Häähää? låter era lungor också så..Skall försöka lyssna på mina men tvivlar på att jag kommer lyckas. Hur låter era lungor?

En vanlig dag i skolan, Natalie och Anna lika konstiga som vanligt, deras konversation låter ungefär såhär:

Anna: 1337
Natalaj: Eliiiiiiit
Anna: Eliiiiii
                                     
                                     

Var även barnvakt idag på kvällen. Måste bara säga att jag är väldigt fascinerad över hur intresserade barn är av socker, könsorgan och att peta en på brösten, men jag antar väl att det tillhör. D försökte förklara för mig hur man andas utan att det låter genom att hyscha mig när jag bara låg bredvid henne och hon skulle sova. Nämnde jag att det var hon som låg och babblade på om att hennes Hello Kitty inte får äta sitt äpple av bomull i sängen och försökte få mig att gå ner och skala det åt henne? Samtidigt som L hela tiden viskade att jag skulle säga att jag skulle på toa. Suck, ibland alltså.

Dags att sova, Alex börjar bli otålig

Shalom

P


Pashas Uppenbarelse 1

Dagens dag är dagen då dagen är dag.
Degens deg är degen då degen är deg.
Hägens glass är hägen då hägen är glass.

Fast egentligen föredrar jag Ben&Jerry precis som alla andra dönickar där ute, men vem kan klaga? Glass som glass. Just nu äter jag chips, det är också gott. Knaprigt. Lent mot tungan. mmm... De är från Eldorado och är nog de godaste chipsen jag ätit (för jag har ju ätit så många olika). Finns det inte en film som heter Eldorado som handlar om två män som hittar ett land och åker i en båt i ett vattenfall och låtsas att de är kungar? Eller vad det Atlantis? Gud jag är nog helt ute och cyklar. Även om väglaget inte tillåter det.
Käre gode gud ge oss sol och värme. Borde inte golfströmmen och alla vindar i osten samla på sig lite värme från Afrikas savanner så att girafferna slutar svettas ihjäl och vi alla kan få leva någon gång? Ibland önskar jag att vi alla blev insnöade så vi slapp gå till skolan och lyssna på när Matteläraren Anneli babblar på om dildos (egentligen transversalsatser) och ber oss att inte greppa tag om stubinen ( faktiskt väldigt underhållande egentligen när jag tänker efter).


Dagens Visdomsord.

"Möjligheter måste upptäckas för att de ska bli möjligheter"

Nehe? Menar dom verkligen det? Jag som trodde att det bara huxflux var möjligheter som gud la i en liten låda på en bakgård någonstans i Hagas knarkarkvarter. Men citatet kommer ur en bok som heter tvångsomhändertagen så jag är inte jätte förvånad.

Nej men nu är det dags att skriva klart Geografi arbetet om Kärra-Rödbo som skall redovisas imorgon. Hur spännande låter inte det = 0. Måtte vi hoppas att Annika inte lottat ur oss i hennes gamla Hvitfeldtska studentmössa.. Tror ni inte heller att hon gick där? Jag menar hon praktiskt taget har bott i Södra byggnaden 410 sedan min mamma lärde sig säga bajs för första gången.

Shalom  (Eller som Jojo skulle sagt "Cutta en apa")

P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0